Boeien door authenticiteit

De meest succesvolle sprekers lijken een aangeboren charisma te hebben. Ze boeien hun publiek wanneer ze spreken en lijken altijd een goed verhaal klaar te hebben. Toch heb je dezelfde kracht om impact te maken op een publiek. De expertise is er al, nu wil je alleen nog overtuigd zijn van je verhaal.

De public speaking workshops die we geven gaan veel verder dan standaard presentatietraining. We helpen je je sterke punten te ontdekken en de eigenschappen van ’s werelds meest fascinerende sprekers te ontwikkelen: empathie, verhalend vertellen (storytelling) en overtuigingskracht.

 

Voor wie is deze training?

Verbeter de focus en helderheid van je boodschap met behoud van door een onderscheidend en uniek verhaal. Ook nadat de presentatie meer dan 100 keer gegeven is.
Sales & Marketing
Een gemêleerd publiek heeft nog wel eens moeite met het begrijpen van informatie die context of een bepaalde strekking mist. Breng je presentatie tot leven door overtuigen met business storytelling.
Engineers en analisten
Een management team wil haar mensen overtuigen voor een gemeenschappelijk doel om te blijven innoveren en groeien. Ook klanten verwachten bevestiging en overtuiging vanuit de directie of bestuur. Ook hiervoor geldt dat één duidelijke en overtuigende boodschap de juiste is
Leadership & Management

Jouw bedrijf is het waard om gehoord te worden