Een blueprint waarmee je in 5 stappen een succesvolle presentatie structureert en storytelling integreert.

WAAROM dit e-book lezen?

  • Je onderscheidt en positioneert je bedrijf sterker.
  • Je creëert een sterk verhaal waarmee je mensen raakt, wat zorgt voor klantenbinding.
  • Je kunt het direct toepassen voor je corporate story en voor producten/diensten.

Hoe creëer je opmerkelijk meer kansen en omzet?

Een product of dienst verkoop je niet door eerst je product te promoten. Althans, het kan wel, maar dan mis je de essentie. Het gaat om verbinding maken. Dat eerst, de rest volgt (bijna) vanzelf. Storytelling is het proces om eerst een connectie  te maken en vervolgens het product te verkopen.

De meeste technische bedrijven hebben ’teveel’ focus op wat ze doen. Klanten zijn zich vaak wel bewust van goede producten en diensten. Vaak zijn dezelfde producten en diensten elders ook af te nemen. Echter, waarom je doet wat je doet, is uniek. Positioneer je bedrijf als autoriteit en creëer je opmerkelijk meer kansen, verbinding, zekerheid én omzet.

Welke kansen liggen er om veel meer impact, verbinding en omzet te creëren? Het toevoegen van een verhaal leidt niet direct tot klinkende resultaten. Er bestaat geen winnende formule voor de toepassing ervan. Met meer dan 20 ervaring in IT, industriële automatisering en Telecom combineer ik de de kracht van spreken, schrijven en mijn passie voor techniek. Zo zie ik gelijk wat wél mogelijk is. Zowel in tekst, presentatie en sales.

De enige manier om impact te maken met je presentatie is door een verhaalstructuur toe te passen