De eenentwintig redenen waarom je met mij wil werken

Waarom eenentwintig? Ik kwam toevallig op dit getal uit. Eenentwintig is ook de optelsom van alle ogen op een standaard dobbelsteen. Je gooit met mij dus altijd raak.

De eenentwintig redenen waarom je met mij wil werken

 1. Klanten zijn niet geïnteresseerd in jargon, maar in concrete oplossingen voor hun uitdagingen. Ik haal naar boven wat de werkelijke waarde is en maak dit concreet. Zo wordt je overtuigender naar klanten en verhoog je de scoringskans significant.
 2. Zou het niet fijn zijn om te werken met iemand die de techniek écht begrijpt en ook de waarde daarvan inziet? Ik zorg ervoor dat de waarde van je bedrijf daadwerkelijk naar voren komt, waardoor je meer invloed en vertrouwen krijgt bij de doelgroep.
 3. Ik werk graag in teamverband en resultaatgericht. Ik zorg voor een totaalbeeld van de huidige situatie en van de gewenste situatie en stuur op resultaat.
 4. Ik zorg dat er meer diensten met hogere marges kunnen worden aangeboden, omdat ieder bedrijf het waard is om te mogen verdienen aan haar kernkwaliteiten.
 5. Ik heb een technisch commerciële management achtergrond en combineer dat met krachtige en relevante teksten en communicatietechniek.
 6. Ik breng complexe (technische) taal naar een abstractieniveau dat nauw aansluit bij de doelgroep.
 7. Ik overleg niet alleen wat er beter kan, maar lever ook de inhoudelijke content en stuur aan waar nodig.
 8. Ik snap wat zich binnen een organisatie beweegt en pas mijn dienstverlening daarop aan.
 9. Ik werk zowel met programma’s, workshops als op ad-interimbasis.
 10. Ik elimineer beroepsdeformatie en maak het helder en goed interpreteerbaar.
 11. Nieuwe content wordt altijd gemaakt vanuit de kernwaarden van het bedrijf.
 12. Ik ga altijd voor omzetverdubbeling omdat ik de ware kracht van een bedrijf naar voren haal en aantrekkelijk maak voor de doelgroep.
 13. Je gaat meegroeien met de veranderingen in de markt die steeds verder digitaliseert.
 14. Bedrijfspresentaties worden compacter, duidelijker en krachtiger en het gebruik van presentatietools als PowerPoint worden ingezet waar ze oorspronkelijk voor zijn ontworpen: presenteren.
 15. Ik zorg voor krachtige presentaties die effect sorteren, waarin alle elementaire content naar voren komt en boeiend zijn van begin tot eind. Ook voor tenders.
 16. Ik gebruik humor om het luchtig en behapbaar te houden. Een verandering hoeft immers geen dramatische impact te hebben.
 17. Het is leuk en inspirerend om met mij te werken want ik zorg dat doelen gerealiseerd worden.
 18. Het aantal interne meetings zal zeker niet toenemen.
 19. Ik zorg ervoor dat de organisatie zelfstandig in staat zal zijn om de handschoen op te pakken. Omdat er altijd mensen zijn in de organisatie die meer kunnen dan ze zelf denken.
 20. Ik laat zien wat ervoor nodig is om winnende offertes te schrijven en lever teksten die in basis voor iedere offerte kunnen worden gebruikt. Ook technische documentatie en uitleg vertel ik naar passende teksten voor de doelgroep.
 21. Klanten en medewerkers raken enthousiast(er) over de diensten en producten die je aanbiedt.

Mocht dit niet genoeg zijn, bel me dan even. We komen er vast uit.