Over Red Cowboys

De enige manier waarop een boodschap echt overkomt is door middel van een verhaalstructuur.

Bedrijven zijn vaak ingewikkelder dan de diensten of producten die ze leveren. Als bedrijf ben je trots op wat je kan en waar je mensen voor staan. Maar hoe realiseer je dat waar een bedrijf zo gepassioneerd over is daadwerkelijk wordt uitgedragen naar de wereld? Het is soms een kunst om waar je als bedrijf voor staat te vertalen naar overtuigende tekst of presentatie.

Ieder bedrijf heeft een verhaal. En dat is wat mij drijft: Ervoor zorgen dat dit authentieke verhaal op de meest overtuigende manier de wereld in wordt gebracht. Daarom train ik bedrijven om succesvol te presenteren en te schrijven door middel van storytelling.

 

Wat klanten zeggen

Heel goed inlevingsvermogen en behoorlijk goed technisch inzicht. Bas combineert deze eigenschappen wonderbaarlijk goed.
Arno B.
Ik was verbaasd dat Bas in eerste instantie de laptop verruilde voor het whiteboard. Binnen een paar minuten deed iedereen enthousiast mee en wisten we meer over ons bedrijf dan we al die jaren vermoedde.
Dennis van L.
Bas kan niet alleen zelf heel goed presenteren, hij heeft het ons ook zo bijgebracht dat we nu veel betere presentaties maken. Zeker de PowerPoint sessies waren een eye opener.
Frits S.
Storytelling is fantastisch. Het heeft ons bedrijf zoveel beter op de kaart gezet. En tekstueel zijn we veel beter in balans, echt heel fijn!
Mette van C.