Overtuigend Presenteren

Je hebt veel tijd geïnvesteerd in plannen en in een visie. Er zijn mooie nieuwe ontwikkelingen en diensten, maar als je wilt dat je (nieuwe) diensten ook vlam vatten, moet je ze overtuigend presenteren.

In de meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en geven van zakelijke presentaties heb ik ontdekt dat dezelfde elementen altijd weer terugkomen als je overtuigend wil presenteren. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat presenteren door middel van storytelling de manier is om een boodschap of dienst over te brengen. Zeker in zakelijke presentaties.

In deze 20 jaar heb ik de meest effectieve sprekers en toespraken uit de geschiedenis onderzocht en presentaties gemaakt voor zowel corporate als kleinere bedrijven, instellingen en non-profit organisaties. Ik heb ontdekt dat de meest aansprekende en overtuigende presentaties gebruik maken van verhaalprincipes. Op basis van die inzichten heb ik een overtuigende training ontwikkeld waarbij ik train om te resoneren met uw publiek en het verschil te maken.

Voor wie is deze training?

Sales & Marketing
Verbeter de focus en helderheid van je boodschap met behoud van door een onderscheidend en uniek verhaal. Ook nadat de presentatie meer dan 100 keer gegeven is.
Engineers en analisten
Een gemêleerd publiek heeft nog wel eens moeite met het begrijpen van informatie die context of een bepaalde strekking mist. Breng je presentatie tot leven door overtuigen met business storytelling.
Leadership & Management
Een management team wil haar mensen overtuigen voor een gemeenschappelijk doel om te blijven innoveren en groeien. Ook klanten verwachten bevestiging en overtuiging vanuit de directie of bestuur. Ook hiervoor geldt dat één duidelijke en overtuigende boodschap de juiste is.

Jouw bedrijf is het waard om gehoord te worden