Story & Design

Waarom zou je visuele elementen gebruiken in je presentaties? Visuals worden tot 60.000 keer sneller verwerkt dan alleen woorden en hoewel mensen slechts 20% onthouden van wat ze lezen, onthouden ze 80% van wat ze zien.

De gecombineerde kracht van aantrekkelijke en effectieve visuals is een beproefde manier om mensen te overtuigen. En daarmee creëer je een grote en snelle voorsprong op anderen. Bij deze training creëren we content die niet voor een eenmalige presentatie bruikbaar is, maar ingezet kan worden als (de nieuwe) standaard voor de meeste presentaties. In deze training worden visuele verhaaltechnieken uitgelegd die helpen om contact te maken met het publiek, deze te overtuigen en tot actie aan te zetten.

Voor wie is deze training?

Verbeter de focus en helderheid van je boodschap met behoud van door een onderscheidend en uniek verhaal. Ook nadat de presentatie meer dan 100 keer gegeven is.
Sales & marketing
Een gemêleerd publiek heeft nog wel eens moeite met het begrijpen van informatie die context of een bepaalde strekking mist. Breng je presentatie tot leven door overtuigen met business storytelling.
Engineers en analisten
Een management team wil haar mensen overtuigen voor een gemeenschappelijk doel om te blijven innoveren en groeien. Ook klanten verwachten bevestiging en overtuiging vanuit de directie of bestuur. Ook hiervoor geldt dat één duidelijke en overtuigende boodschap de juiste is
Leadership & Management

Jouw bedrijf is het waard om gehoord te worden