Programma's en Trainingen

Een expert zijn binnen je segment en toch worstelen met je marktpositie. Veel technische bedrijven herkennen dit en willen daar vandaag nog verandering in brengen. Dan kan het verdraaid handig zijn om iemand in te schakelen die door zijn ervaring de techniek goed weet te interpreteren en het ook goed weet te verwoorden. Uiteraard met als doel om succesvoller te worden en een koppositie (terug) te pakken. En dat kan gewoon. Middels de formule ‘Simplify, Execute & Result’ (SER) heb ik al veel technische bedrijven geholpen succesvol te worden en te blijven. Simpelweg door te kiezen voor de juiste verwoording in presentatie, tekst en marketing die past binnen het bedrijf.

Juist als het gaat om complexe materie zorgen we ervoor dat dit voor een breed publiek begrijpelijk en toegankelijk is. Een enkele training zorgt niet voor een blijvende doorbraak. Daarom werken we met programma’s, waar trainingen een onderdeel van zijn.

Overzicht Programma's en Trainingen

Overtuigend presenteren door het toevoegen van storytelling middels de S.C.E.N.E formule. Ontdek hoe je de aandacht van het publiek vasthoudt en tot actie laat overgaan. Er worden lessen getrokken uit verhalen en uit de filmwereld om structuur in je presentatie aan te brengen.
De gecombineerde kracht van verhalend vertellen en illustratieve visuals. Deze manier van presenteren zorgt voor een band met je publiek. Door deze combinatie goed toe te passen is het mogelijk je publiek te transformeren. Verander woorden in afbeeldingen en vereenvoudig complexe concepten.
Verbeter je aanwezigheid en impact voor een publiek. Door de inside-out benadering leer ik je om gebruik te maken van je sterke punten en je slechte gewoonten te elimineren. Zo leer je presenteren in je kracht. Dat is bij uitstek de beste manier. Deze training vergt veel inzet van de afzonderlijke deelnemers, waardoor er maximaal vier deelnemers aanwezig zijn.
In één dag alle essentials leren die nodig zijn om storytelling te integreren in zakelijke presentaties volgens de S.C.E.NE formule (zie ook mijn e-book). Onderdeel van deze workshop is het optimaal inzetten van PowerPoint in combinatie met storytelling. Een aanrader voor organisaties die een uitgebreide introductie willen hebben om vervolgens zelf aan de slag te kunnen.

De enige manier waarop we leren, is via een verhaalstructuur.