Programma's en Trainingen

De mensen die regelmatig speechen en presenteren hebben veel invloed op anderen, en beschikken over sterke presentatievaardigheden. Stel je voor dat je gemakkelijk kunt communiceren en daarmee klanten enthousiast kunt maken voor je ideeën.

Dat kan natuurlijk

Al 20 jaar geef ik presentaties aan een grote verscheidenheid aan doelgroepen. Aan de hand van deze ervaring heb ik de  S.C.E.N.E. aanpak ontwikkeld, waarmee ik organisaties het succes laat ervaren van verhalend presenteren. In workshops en in traingen. Je hebt iets belangrijks te zeggen. Zorg dat het ertoe doet.

Overzicht Programma's en Trainingen

Overtuigend presenteren door het toevoegen van storytelling middels de S.C.E.N.E formule. Ontdek hoe je de aandacht van het publiek vasthoudt en tot actie laat overgaan. Er worden lessen getrokken uit verhalen en uit de filmwereld om structuur in je presentatie aan te brengen.
De gecombineerde kracht van verhalend vertellen en illustratieve visuals. Deze manier van presenteren zorgt voor een band met je publiek. Door deze combinatie goed toe te passen is het mogelijk je publiek te transformeren. Verander woorden in afbeeldingen en vereenvoudig complexe concepten.
Verbeter je aanwezigheid en impact voor een publiek. Door de inside-out benadering leer ik je om gebruik te maken van je sterke punten en je slechte gewoonten te elimineren. Zo leer je presenteren in je kracht. Dat is bij uitstek de beste manier. Deze training vergt veel inzet van de afzonderlijke deelnemers, waardoor er maximaal vier deelnemers aanwezig zijn.
In één dag alle essentials leren die nodig zijn om storytelling te integreren in zakelijke presentaties volgens de S.C.E.NE formule (zie ook mijn e-book). Onderdeel van deze workshop is het optimaal inzetten van PowerPoint in combinatie met storytelling. Een aanrader voor organisaties die een uitgebreide introductie willen hebben om vervolgens zelf aan de slag te kunnen.

De enige manier waarop we leren, is via een verhaalstructuur.

Sluit Menu