Workshop Corporate Storytelling

Zodra er sprake is van een verhalende boodschap worden andere delen van ons (onbewuste) brein actief die willen weten hoe het afloopt. Presenteren door middel van storytelling is daarom dé manier om een boodschap over te brengen in zakelijke presentaties. Deze workshop biedt hiervoor een blueprint.

De workshop behandelt waar het bij presenteren om gaat. Er worden geen tips over non verbale communicatie of andere basistips behandelt die je in de meeste presentatieboeken of op internet vindt. Deze workshop gaat over de essentie van presenteren. En presenteren is vertellen, een verhaal vertellen. Altijd. Storytelling is het narratief (verhalend) brengen van een boodschap.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zakelijk gezien meer effect wil sorteren met presenteren. De technieken zijn universeel en gelden voor alle branches en alle functieniveaus.

Wat haal je uit deze workshop?

Betere communicatie

Je publiek overtuigen van jouw idee of boodschap door middel van storytelling en een verhaalstructuur

Vereenvoudigen

Over complexe materie kunnen presenteren op een manier die aansluit bij jouw publiek

Storytelling

Een presentatie op te bouwen met een verhaalstructuur en verhalend presenteren

Voor wie is deze training?

Verbeter de focus en helderheid van je boodschap met behoud van door een onderscheidend en uniek verhaal. Ook nadat de presentatie meer dan 100 keer gegeven is.
Sales & Marketing
Een gemêleerd publiek heeft nog wel eens moeite met het begrijpen van informatie die context of een bepaalde strekking mist. Breng je presentatie tot leven door overtuigen met business storytelling.
Engineers en analisten
Een management team wil haar mensen overtuigen voor een gemeenschappelijk doel om te blijven innoveren en groeien. Ook klanten verwachten bevestiging en overtuiging vanuit de directie of bestuur. Ook hiervoor geldt dat één duidelijke en overtuigende boodschap de juiste is.
Leadership & Management

De enige manier waarop we leren, is via een verhaalstructuur.